Jan Verbrugge (Tzoe-Jan)

Massagetherapie Tzoe Jan

06 20394462
info@tzoejan.nl
www.tzoejan.nl

Opleiding

tai chi docent jan verbruggen

Tzoe-Jan is in het dagelijks leven projectmanager en al jaren enthousiast Tai Chi beoefenaar. Zijn diepe belangstelling voor de universele levensenergie, chi, prana, quantum- of nulpunt energie werd jaren geleden gewekt en werd met de tijd alleen maar aangewakkerd. Dat maakt zijn innerlijke kracht sterker en zet hem op het pad dat hij, samen met zijn leerlingen, bewandelt als docent Tai Chi en Chi Kung. Tzoe-Jan heeft de BOCAM opleiding afgerond, is Quantum Touch practitioner en gecertificeerd Reiki Master (Gaia ABC).

Hij heeft zijn vaardigheden in bewegen door het gebruik van chi verder ontwikkeld bij Song Parke en diverse massage-workshops. Het werken met de universele levensenergie (chi) tijdens zijn lessen in Tai Chi en Chi Kung maakt dat hij vol enthousiasme en energie zijn levensdoel wil overbrengen: dat een ieder zich gewaar wordt van zijn of haar lichaam en zo de universele levensenergie en liefde mag ontvangen.

 

Massagetherapie Tzoe-Jan

Op dit moment worden er geen lessen gegeven.
Zelf les nemen is ook heerlijk.
De massages van Jan zijn een mix van oosterse massagetechnieken onder andere uit de Bocam opleiding en Thaise massagetechnieken aangevuld met energetisch werk. Voor meer info zie:  www.tzoejan.nl