Irene en Louisa

Tai Chi School: tao2day bij WIJ (voormalig SOB)

Irene
06-25207170
076-5251500
i.y.huisman@gmail.com
http://wij.begintbijjou.nl/page/beweging-1

Louisa
076-5202921
louisawever@casema.nl
http://wij.begintbijjou.nl/page/beweging-1

Opleiding

docenten tai chi irene louisaIrene Huisman, van oorsprong docent beweging en dans, geeft sinds 1999 Tai Chi en Chi Kung lessen in Breda. Zij is Tai Chi en Chi Kung docent bij WIJ (voorheen SOB) en geeft les aan 55plussers. Zij heeft bij diverse leraren gestudeerd, zoals Job Sanders, I.T.C.C.A., Nellie Klabbers, Martin Wessels en heeft de Tai Chi Tao opleiding in Rossendaal gevolgd. Haar ontspannen, ervaren manier van lesgeven heeft al vele mensen enthousiast gemaakt. Irene weet mensen te stimuleren om gezonder en meer ontspannen te leven.

Louisa Wever heeft na een ernstig ongeval ontdekt dat de Tai Chi- en Chi Kung beweging haar lichaam sterkt. Het biedt haar de mogelijkheid om aangepast te bewegen. Zij begon intensief lessen te volgen bij Irene en ontwikkelt zich tot een begaafd docent met een rustige uitstraling.

 

Tai Chi School tao2day bij WIJ

Irene en Louisa vormen samen tao2day en geven Tai Chi en Chi Kung lessen bij Wij. De lessen zijn speciaal voor 55plussers. Het lesprogramma staat in de cursuswijzer van WIJ, deze is telefonisch aan te vragen via 076-5251500. Met de lessen van tao2day kom je terug in je lijf, in het hier en nu. Onrust, spanning en bolkades verdwijnen. Ook is aangetoond dat Tai Chi en Chi Kung erg goed zijn als valpreventie.