Bernadette van Dijck

Praktijk en Tai Chi School SoZen
Pieter Huysersstraat 5, Breda

076-5716572
06-48685769
bernadettevandijck@ziggo.nl

Opleidingtai chi docent Bernadette van dijck

Bernadette is een ervaren Tai Chi en Chi Kung docent. Al meer dan 20 jaar volgt- en geeft ze Tai Chi en Chi Kung lessen. Ze heeft de BOCAM opleiding afgerond en bij Ruud Westerkamp de Tai Chi specialisatie gevolgd. In de loop der jaren heeft Bernadette zich gespecialiseerd in onder andere COPD Chi Kung en Kinder Tai Chi. Ze laat kinderen creatief en spelenderwijs Tai Chi ervaren. Met bijvoorbeeld dierenoefeningen leren kinderen de wisselwerking van hoog/laag, binnen/buiten, samen of alleen. In het samenspel leren kinderen de Tai Chi principes van zelfverdediging en zelfbescherming.

SoZen

De Tai Chi en Chi Kung school van Bernadette heet SoZen. Ze geeft groepslessen Chi Kung Meditatief bewegen en privéles aan kinderen, jongeren en volwassen met persoonlijke (gezondheids)vragen. Ook organiseert ze Stiltewandelingen met Chi Kung en geeft ze workshops aan groepen van jong tot oud, zoals bijvoorbeeld bij een familiedag. SoZen is tevens een massagepraktijk gespecialiseerd in Oosterse en Westerse massage.

In de mediabredanu bernadette

Zondag 24 augustus 2014 vond langs de rivier de Mark, aan de zuidkant van Breda het jaarlijkse ‘Plein Air’ plaats. Ondanks de regen was het een geslaagd evenement waarbij beeldhouwers, performers, dansers, een uitgebreid Stilte-aanbod met Tai Chi, Tarot en een kruidenwandeling te aanschouwen waren. In deze rapportage van BredaNu kun je Bernadette van Dijck zien en horen over Tai Chi Breda. Bekijk de film helemaal of ga direct naar minuut 04.40 tot 06.30.